ThuisinBouwen

Projecten

Bekijk onze projecten

Projectmatig

ThuisinBouwen ontzorgt projectontwikkelaars en investeerders bij projectmatige bouw gedurende het gehele traject. Of u vijf woningen of een hele wijk wilt bouwen, maakt daarbij geen verschil. Wij regelen de bouwvergunningen bij de gemeente, laten onze architecten de woningen voor u tekenen, bouwen de woningen en zoeken zelfs de kopers voor u. Daarbij bieden wij de flexibiliteit om het bouwproces in fases uit te voeren. Wanneer u bijvoorbeeld een derde van het beoogde aantal woningen heeft verkocht, starten wij desgewenst met de bouw van die woningen.

Bouwteam partner

ThuisinBouwen ontzorgt op maat. Heeft u behoefte aan een scherpe calculatie van uw project, dan regelen wij dat ook voor u. Als volwaardig participant van uw bouwteam kunnen we samen met u, de architect, de aannemer en de makelaar ook het totale plangebied bepalen alvorens we met elkaar verder gaan met de voorbereiding van de bouw van de woningen. Kortom, wij ontzorgen precies daar waar de behoefte ligt.

Grondeigenaar

Bent u grondeigenaar? Mogelijk heeft u perfecte bouwgrond voor een aantal woningen of appartementen in uw bezit. Laat het ons voor u onderzoeken. Wij nemen u al het werk uit handen en realiseren woningen op uw grond die toekomstbestendig en zeer gewild zijn. Bekijk de reeds door ons gerealiseerde projecten hieronder en laat u inspireren over wat u allemaal met uw bouwgrond kunt doen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Kom langs in ons inspiratiecentrum.