ThuisinBouwen

Over ons

De wortels van ThuisinBouwen liggen in Meerkerk, waar Bot ooit begon als kleine aannemer. Gestaag groeiend in de jaren daarna, is ThuisinBouwen met ruim 170 medewerkers nu een alom gerespecteerde bouwer met een niche in totaalontzorging. Niet voor niets is ThuisinBouwen 5 jaar op rij verkozen tot Beste Bouwer van Nederland.

Ontdek meer

Van droomhuis naar realiteit

Met vier bouwbedrijven, een uniek inspiratiecentrum en ons Brummelhuislabel transformeren wij de wens van een droomhuis naar realiteit. Een projectontwikkelaar met 150 woningen, appartementen of een particulier met 1 kavel: iedereen krijgt evenveel toewijding. Van tekentafel tot oplevering.

Aan de basis van onze toewijding staat altijd de wens van de opdrachtgever, waaraan wij onze hoge klantwaardering danken.

Voor iedereen

met een bouwambitie

ThuisinBouwen beschikt over meer dan alleen bouwkennis. Wij regelen het hele traject van idee tot sleuteloverdracht. Voor wie wij dit doen? Voor iedereen met een bouwambitie. Grondeigenaren, architecten, gemeenten, ontwikkelaars en particulieren. Van planvorming naar-ontwikkeling en de vergunningen. De samenwerkingspartners van ThuisinBouwen delen dezelfde filosofie: topkwaliteit leveren. Daarom garanderen wij een hoog afwerkingsniveau van iedere woning, van de nok van het dak tot in de tuin. Bent u projectontwikkelaar? Wij nemen graag de restlocaties over, regelen sloop-en saneringswerkzaamheden en maken de grond bouwrijp voor uw project.

Lees meer

Totaalontzorging

Waar de dienstverlening van andere bouwers begint vanaf de omgevingsvergunning, en eindigt op de dag van oplevering van de kale woning, denkt ThuisinBouwen al mee vanaf het moment dat uw bouw idee zich vormt. Heeft u nog geen ontwerp of tekening? Samen met onze ontwerp partners denken we met u mee en stellen we alle benodigde tekeningen en vergunningen op. Dit proces houden we transparant en inzichtelijk gedurende het hele traject.

Brummelhuis

Voor veel mensen is het bouwen van een eigen huis een grote droom. Dankzij het Brummelhuis label, waar ThuisinBouwen mede-eigenaar van is, weten wij deze droom altijd weer tot in de puntjes te realiseren. De kracht hiervan zit hem voornamelijk in onze flexibiliteit en maatwerkaanpak. Met de modelwoningen van Brummelhuis en een schets als startpunt, zet de architect uw woondroom om naar een detailtekening en 3D-ontwerp. Onze bouwbedrijven realiseren vervolgens de woning met de grootste zorg en oog voor perfectie. Een uitbouw, badkamer en suite of grotere slaapkamer? Alles kan, niets hoeft standaard. Onze ontwerpers kunnen als geen ander buiten de kaders van de bestaande Nederlands bouwmethoden denken

Lees minder

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk

Verantwoord

Ondernemen

ThuisinBouwen is meer dan een onderneming gericht op het realiseren van luxe villawoningen. Wij hebben oog en aandacht voor de impact van het ontbreken van goede huisvesting voor de armlastigen in andere delen van de wereld. Wij zijn van mening dat ook de allerarmsten recht hebben op een thuis, en daar spannen wij ons dan ook voor in. Zo hebben wij in samenwerking met Stichting HAS en NEDLA in Adikarigama (Sri Lanka) 16 woningen gerealiseerd. Deze woningen bieden nu een thuis aan evenzoveel gezinnen.

Samen met een groot aantal partners van ons Inspiratiecentrum bracht ThuisinBouwen het budget bijeen voor dit bijzondere project. Inmiddels is er in Adikarigama een mini economie ontstaan. De gemeenschap heeft nu een elektriciteitsnet, is er een koeienproject op touw gezet en de inwoners hebben nu de beschikking over een waterput. De bewoners zelf hebben moestuinen aangelegd om groenten, fruit en bloemen te verbouwen voor hun eigen levensonderhoud en handel.

In Adikarigama is nu nog behoefte aan een school voor de lokale kinderen en een hospice.
Wij hopen in de toekomst aan de slag te kunnen met de volgende fase van het broodnodige en dankbare project.

Projectbeschrijving

In de arme regio Adikarigama heeft ThuisinBouwen 16 woningen gerealiseerd volgens de standaard tekening “HAS standard house type 1”. De oppervlakte van deze woningen is ca. 40m² en voorzien van een pannendak. De woningen bieden een thuis aan 4 tot 6 personen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Kom langs in ons inspiratiecentrum.