ThuisinBouwen

Inspiratiecentrum

In Meerkerk vindt u het ThuisinBouwen inspiratiecentrum. Deze prachtige showroom biedt u een breed scala aan bouw- en interieurmaterialen. U vindt hier letterlijk alles onder één dak. Dit geeft u een overzichtelijk beeld van alle mogelijke bouwstijlen voor in- en exterieur.

Ontdek meer

Zie en ervaar hoe uw woning eruit gaat zien

Zie en ervaar hoe

uw woning eruit gaat zien

Welke badkamertegel past het beste bij uw smaak? En gaat u in de living voor robuuste wandbekleding of juist verfijnde materialen? In ons inspiratiecentrum loopt u langs de échte producten, zodat u ze al kunt zien en aanraken, even op die mooie dakpan kunt tikken en de sfeer van de luxe badkamer al kunt proeven.

Onze samenwerkingspartners garanderen producten van topkwaliteit. Uw adviseur, die u bijstaat tijdens het hele traject, bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Verduurzaming

Sanitair

Verdiepingstrappen

Kozijnen

Gevelstenen

Kelders

Hang- en sluitwerk binnendeuren

Binnendeuren

Watermanagement

Vloeren

Beveiliging

Inspiratiecentrum

Dakpannen

Vensterbanken

Installaties

Hang- en sluitwerk gevelkozijnen

Voordeuren

ThuisinBouwen heeft de ambitie om de planeet gezonder over te dragen aan de generaties na ons. Wij bouwen daarom alle woningen All Electric, want daarmee zijn we in control van ons water- en energieverbruik. Uw adviseur van het inspiratiecentrum kan u hier alles over vertellen.

Samenwerkingspartners

Het inspiratiecentrum zag in 2014 het levenslicht. Door het succes van deze alles-onder-een-dak formule groeide het inspiratiecentrum in enkele jaren tijd naar meer dan 45 vaste samenwerkingspartners. Onze partners tonen in het inspiratiecentrum hun kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige materialen. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en duurzaamheidsontwikkelingen.

“Ook het inspiratiecentrum draagt bij aan de totaalontzorging die u als klant van ons mag verwachten.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Kom langs in ons inspiratiecentrum.