ThuisinBadkamers

U en uw koper zijn van harte welkom in onze uitgebreide sanitair- en tegelshowroom vol gerenommeerde merken.

Meedenken als een bouwer

ThuisinBadkamers is een initiatief van ThuisinBouwen. U en uw koper kunnen dan ook de kennis en service verwachten waar ThuisinBouwen om bekend staat. Afgelopen jaren hielpen onze sanitair- en tegeladviseurs vele klanten van onze vier bouwpartners vanuit onze uitgebreide showroom, met het uitzoeken en samenstellen van de mooiste badkamer en toiletruimte. Dat kunnen wij ook voor úw kopers doen.

Compleet pakket

Wij bieden u een compleet pakket. Onze adviseurs begeleiden uw koper in het maken van de best mogelijke keuzes voor het sanitair en tegelwerk. Maar ook u wordt honderd procent ontzorgd. Nadat uw klant de keuzes heeft gemaakt, worden die door ons verwerkt in een heldere offerte. Behalve een voor akkoord getekende offerte, ontvangt u van ons onder meer een 3D-visualisatie, zeer nauwkeurige technische tekeningen en een specificatie van de uitgezochte wand- en vloertegels.

Stappenplan

Wij ontvangen uw koper graag in onze sanitair- en tegelshowroom in Meerkerk. Daar krijgt uw klant alvast een goede indruk van alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Mensen weten vaak al wat zij qua sfeer en stijl wensen. Onze adviseurs helpen vervolgens om hier één mooi geheel van te maken.

Klanten gaan bij het aanschaffen van een badkamer of toilet niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij. Zodra alle wensen in kaart zijn gebracht, maken we daarom een vervolgafspraak met de klant. Met een 3D-visualisatie kunnen we het resultaat van alle gekozen opties in beeld brengen en de offerte bespreken zodat alle keuzes op de afgesproken sluitingsdatum in het bezit zijn van de bouwpartner.

Pas als de klant helemaal tevreden is, zijn wij dat ook. U ontvangt dan een ondertekende offerte én diverse documenten waaronder een technisch montageboek, waarmee op de bouw aan de slag kan worden gegaan. We werken onder meer met zeer nauwkeurige technische tekeningen met legenda en een tegelblad waarop alle specificaties met betrekking tot (het plaatsen van) de uitgezochte keramische wand- en vloertegels staan. Alle materialen worden aangeboden volgens de voorwaarde die gehanteerd worden door de verschillende garantie-instituten zoals Woningborg, Bouwgarant en SWK. Dit uitvoerige werk vooraf, zorgt ervoor dat alles daarna soepel verloopt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Kom langs in ons inspiratiecentrum.