Plaats

Drongelen

Aantal kavels

10

Oppervlaktes

De 10 royale bouwkavels aan de Kruisstraat variëren in oppervlakte van 550 m2 tot maar liefst 947 m2

Sluiting Inschrijving

19/06/2024

Prijzen

€240.000,- t/m € 365.000,-

In het gezellige Drongelen biedt Ruimte voor Ruimte in samenwerking met van de Zande Makelaardij 10 ruime bouwkavels aan. Het dorp Drongelen is gezellig en mooi gelegen aan de Bergsche maas. Vanuit het noorden is het dorp gemakkelijk bereikbaar via de A27. Vanuit het zuiden is het via het pondje vanaf Waalwijk ook goed te bereiken en ben je binnen no-time in steden als Tilburg, Breda en 's-Hertogenbosch.

De 10 royale bouwkavels aan de Kruisstraat variëren in oppervlakte van 550 m2 tot maar liefst 947 m2. De perfecte mogelijkheid om jouw ideale vrijstaande woning te creëren. Je kan je inschrijven voor één van de kavels tot woensdag 19 juni 2024. Wanneer er na deze einddatum nog kavels beschikbaar zijn, dan worden deze via Funda aangeboden.

Wil je meer informatie over de kavels of wil je je graag inschrijven? Bekijk de website van Ruimte voor Ruimte

Thuis in villa’s

Wilt u een eigen huis bouwen? ThuisinBouwen kan uw nieuwe woning als een maatpak voor u ontwerpen en realiseren.

Van de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw. Standaard bouwmethoden doen we niet aan. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een exclusieve villa, zoals er maar één is.

Alles kan, wat een vrijheid! Vraag nu onze brochure en prijslijst aan!

Gratis aanvragen

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Wanneer het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is nemen we contact met u op voor een ander tijdstip.

We ontvangen u graag in ons bouwinspiratiecentrum in Meerkerk: een unieke beleefplek vol bouw- en wooninspiratie.

We nemen kennis van het bestemmingsplan van uw kavel (in optie) en maken samen met u een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat.

Afspraak plannen

Foto’s