Plaats

Pijnacker

Aantal kavels

6

Oppervlaktes

Kavel 1: 874 m²
Kavel 2: 1.070 m²
Kavel 3: 976 m²
Kavel 4: 1.137 m²
Kavel 5: 1.315 m²
Kavel 6: 1.712 m²

Sluiting Inschrijving

08/07/2024

Prijzen

Vraagprijs: € 595.000,- tot 725.000,- VON

LIGGING
Met zes prachtige woonkavels biedt De Vorst u de unieke kans om te komen wonen in het groen van de Ackerdijkse plassen en nabij de stedelijke omgeving. Natuurlijk wonen op uw prachtige ruime kavel met weids uitzicht. U kijkt uit over de veenweide gebieden rondom natuurmonument de Ackerdijkse plassen. Ruim wonen, wandelen, fietsen, vogels spotten en genieten van de natuur, het kan allemaal.
Dit terwijl de plek uniek is. De skyline van de stad Rotterdam in uw achtertuin, maar ook Delft en Den Haag zijn vlakbij. Wonen met weids uitzicht, dat is De Vorst.

BEREIKBAARHEID
De kavels liggen op een mooie groene locatie, niettemin is de stad dichtbij. Met de fiets rijdt u snel naar Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Delfgauw en via de N470 rijdt u via de A12/A13 binnen een kwartier naar Rotterdam, Delft en Den Haag. Ontsluiting op het landelijke en regionale openbaar vervoersnetwerk vindt u de Randstadrail met twee stations op fietsafstand. De toegang naar de kavels loopt vanaf de Oude Leedeweg via een eigen mandelige weg naar uw kavel toe.

BOUWMOGELIJKHEDEN
De bouwmogelijkheden voor het hoofdgebouw zijn voor alle kavels gelijk aan elkaar. Op de kavel kunt u, zoals op alle kavels in het buitengebied van Pijnacker-Nootdorp, een riante villa bouwen van 750 m³. De nuances per kavel verschillen in de mogelijkheden voor vergunningsvrije bouwwerken en de ligging.

Thuis in villa’s

Wilt u een eigen huis bouwen? ThuisinBouwen kan uw nieuwe woning als een maatpak voor u ontwerpen en realiseren.

Van de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw. Standaard bouwmethoden doen we niet aan. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een exclusieve villa, zoals er maar één is.

Alles kan, wat een vrijheid! Vraag nu onze brochure en prijslijst aan!

Gratis aanvragen

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Wanneer het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is nemen we contact met u op voor een ander tijdstip.

We ontvangen u graag in ons bouwinspiratiecentrum in Meerkerk: een unieke beleefplek vol bouw- en wooninspiratie.

We nemen kennis van het bestemmingsplan van uw kavel (in optie) en maken samen met u een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat.

Afspraak plannen

Foto’s