Plaats

Rotterdam

Aantal kavels

14

Oppervlaktes

453 m2 t/m 1650m2

Sluiting Inschrijving

18/04/2024

Prijzen

€ 384.787,- t/m € 695.933,-

Binnen het nieuwbouwplan Nesselande in Rotterdam zijn weer vrije kavels beschikbaar. Dit keer betreft het 14 stuks variërend in grootte van 453 m2 tot en met 1.650 m2. Deze kavels worden uitgegeven binnen de woongebieden Waterwijk en Linten. Beide zijn het prachtige woongebieden met veel groen.

De 14 beschikbare kavels zijn ruim en bieden veel vrijheid. Hier mag je namelijk welstandsvrij bouwen en dat betekent dat je niet vastzit aan bepaalde voorschriften voor de uitstraling van je woning. Van modern tot klassiek en van landelijk tot jaren '30, binnen Nesselande kan het allemaal.

Thuis in villa’s

Wilt u een eigen huis bouwen? ThuisinBouwen kan uw nieuwe woning als een maatpak voor u ontwerpen en realiseren.

Van de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw. Standaard bouwmethoden doen we niet aan. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een exclusieve villa, zoals er maar één is.

Alles kan, wat een vrijheid! Vraag nu onze brochure en prijslijst aan!

Gratis aanvragen

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Wanneer het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is nemen we contact met u op voor een ander tijdstip.

We ontvangen u graag in ons bouwinspiratiecentrum in Meerkerk: een unieke beleefplek vol bouw- en wooninspiratie.

We nemen kennis van het bestemmingsplan van uw kavel (in optie) en maken samen met u een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat.

Afspraak plannen

Foto’s