Plaats

Dordrecht

Aantal kavels

7

Oppervlaktes

300 m2 - 406m2

Sluiting Inschrijving

25/04/2024

Aan de zuidkant van Dordrecht ligt de nieuwe wijk Dordts Buiten. Een groene en duurzame wijk, die straks uit drie deelbuurten gaat bestaan. 'Tussen de Velden', 'Aan de Lanen' en 'Op de Eilanden'.
Op het laatste deelgebied (Op de Eilanden) is de verkoop gestart van 7 vrije kavels waarop jij zelf een woning kunt laten ontwerpen en bouwen. In Dordts Buiten kun je dicht bij de stad (Dordrecht, maar ook Rotterdam) wonen, met alle voorzieningen. Toch woon je ook heerlijk groen en is er alle ruimte om te genieten van de natuur.

De verkoop van de kavels verloopt via Ooms makelaars en Maarten Makelaardij te Dordrecht.

Thuis in villa’s

Wilt u een eigen huis bouwen? ThuisinBouwen kan uw nieuwe woning als een maatpak voor u ontwerpen en realiseren.

Van de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw. Standaard bouwmethoden doen we niet aan. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een exclusieve villa, zoals er maar één is.

Alles kan, wat een vrijheid! Vraag nu onze brochure en prijslijst aan!

Gratis aanvragen

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Wanneer het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is nemen we contact met u op voor een ander tijdstip.

We ontvangen u graag in ons bouwinspiratiecentrum in Meerkerk: een unieke beleefplek vol bouw- en wooninspiratie.

We nemen kennis van het bestemmingsplan van uw kavel (in optie) en maken samen met u een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat.

Afspraak plannen

Foto’s